/uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb_134192219c.jpg

  Интервју на г. Живко Мукаетов, Генерален директор/Претседател на Управниот одбор на „Алкалоид“ АД Скопје, за Bloomberg Adria

  Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин “Магазин Бизнис“

  /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_Magazin_Biznis_02_501f233ee4.jpg

   Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин “Магазин Бизнис“

   Земјите од регионот се наши традиционални извозни пазари бидејќи нашите производи се познати таму веќе 85 години. Извезуваме и во Европската Унија, Русија и ЗНД, Северна Америка, како и во некои земји на Блискиот Исток, додека, пак, Канада, Италија, Австрија, Шпанија, Португалија и Саудиска Арабија се некои од новите пазари што ги додадовме на нашата листа во последните години.

   Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин „Недељник“

   /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_Nedeljnik_202_a2b522d6e1.jpg

    Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин „Недељник“

    Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за бизнис магазинот „Економија и Бизнис“

    /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

     Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за бизнис магазинот „Економија и Бизнис“

     Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за AmCham

     /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

      Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за AmCham

      Изјава на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за N1 Србија

      /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

       Изјава на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за N1 Србија

       Интервју на г. Живко Мукаетов, Генерален директор/Претседател на Управниот одбор на „Алкалоид“ АД Скопје, за Bloomberg Adria

       /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb_134192219c.jpg

        Интервју на г. Живко Мукаетов, Генерален директор/Претседател на Управниот одбор на „Алкалоид“ АД Скопје, за Bloomberg Adria

        Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин “Магазин Бизнис“

        /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_Magazin_Biznis_02_501f233ee4.jpg

         Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин “Магазин Бизнис“

         Земјите од регионот се наши традиционални извозни пазари бидејќи нашите производи се познати таму веќе 85 години. Извезуваме и во Европската Унија, Русија и ЗНД, Северна Америка, како и во некои земји на Блискиот Исток, додека, пак, Канада, Италија, Австрија, Шпанија, Португалија и Саудиска Арабија се некои од новите пазари што ги додадовме на нашата листа во последните години.

         Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин „Недељник“

         /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_Nedeljnik_202_a2b522d6e1.jpg

          Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин „Недељник“

          Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за бизнис магазинот „Економија и Бизнис“

          /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

           Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за бизнис магазинот „Економија и Бизнис“

           Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за AmCham

           /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

            Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за AmCham

            Изјава на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за N1 Србија

            /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

             Изјава на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за N1 Србија

             Интервју на г. Живко Мукаетов, Генерален директор/Претседател на Управниот одбор на „Алкалоид“ АД Скопје, за Bloomberg Adria

             /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb_134192219c.jpg

              Интервју на г. Живко Мукаетов, Генерален директор/Претседател на Управниот одбор на „Алкалоид“ АД Скопје, за Bloomberg Adria

              Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин “Магазин Бизнис“

              /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_Magazin_Biznis_02_501f233ee4.jpg

               Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин “Магазин Бизнис“

               Земјите од регионот се наши традиционални извозни пазари бидејќи нашите производи се познати таму веќе 85 години. Извезуваме и во Европската Унија, Русија и ЗНД, Северна Америка, како и во некои земји на Блискиот Исток, додека, пак, Канада, Италија, Австрија, Шпанија, Португалија и Саудиска Арабија се некои од новите пазари што ги додадовме на нашата листа во последните години.

               Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин „Недељник“

               /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_Nedeljnik_202_a2b522d6e1.jpg

                Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин „Недељник“

                Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за бизнис магазинот „Економија и Бизнис“

                /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

                 Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за бизнис магазинот „Економија и Бизнис“

                 Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за AmCham

                 /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

                  Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за AmCham

                  Изјава на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за N1 Србија

                  /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

                   Изјава на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за N1 Србија

                   Интервју на г. Живко Мукаетов, Генерален директор/Претседател на Управниот одбор на „Алкалоид“ АД Скопје, за Bloomberg Adria

                   ДРУГИ ВЕСТИ


                   ВИДЕО ГАЛЕРИЈА


                   60 секунди здравје - 7 Конгрес на фармација (втор дел)

                   Види го видеото

                   60 секунди здравје - Навиваме за Македонија

                   Види го видеото

                   60 секунди здравје - Европски ракомет во Скопје

                   Види го видеото

                   Интервју на Генералниот директор/Претседател на УО на „Алкалоид“ АД Скопје и Претседател на РФМ

                   Види го видеото

                   СЛЕДЕТЕ НÉ

                   „Кафетин КОЛД макс“ претставува комбиниран препарат што се употребува за ублажување на симптомите поврзани со настинка и со грип, како и за ублажување болка, болка во грлото, главоболка и назална конгестија и за намалување на зголемената телесна температура. „Кафетин КОЛД макс“ е наменет за возрасни, постари лица и за деца на возраст над 16 години, во форма на ќесички со мирис на лимон и ментол кои се раствораат во 250 мл топла вода, една ќесичка по потреба, на секои 4 до 6 часа. Прочитајте повеќе на: bit.ly/3WIJFBq #АлкалоидСкопје #ЗдравјетоПредСè #CaffetinColdMaks

                   ...

                   Посетете нè
                   „Да се биде раководител на смена во Производство – течности подразбира високо ниво на свесност за сите аспекти од подготовката на еден производ. Добрата координација и организација се клучни за еден процес да тече непрекинато, а почитувањето и придржувањето до постапките и до протоколите е секојдневна рутина за секој вработен. Она што, можеби, најмногу ми се допаѓа е структурата која владее во одделението и тоа што секој си ги знае своите работни обврски и задачи, а во исто време сите работат заедно за една цел. Секако, најголемото задоволство доаѓа на крајот од смената, кога пред себе го гледаш готовиот производ, а тоа кај нас се растворот, сирупот или суспензијата“, Емилија Цветаноска – помлад раководител на смена во одделот Производство – течности. Станете и вие дел од големото алкалоидово семејство. Пополнете ја својата апликација на https://career.alkaloid.com.mk! #АлкалоидСкопје #ЗдравјетоПредСe #Алкариера

                   ...

                   Посетете нè
                   Добро утро и добра ноќ на целото семејство! За утра во кои ќе уживаат и големите и малите и за ноќни рутини кои ќе го соберат целото семејство, за вас ги создадовме чаевите за добро утро и за добра ноќ на Becutan и на Good Nature! Најдоброто од чајникот на природата, најдоброто за нашите најмили. #АлкалоидСкопје #ЗдравјетоПредСe #Becutan #GoodNature

                   ...

                   Посетете нè
                   Генералниот директор/Претседател на УО на „Алкалоид“ АД Скопје, г. Живко Мукаетов, на покана на британскиот амбасадор Метју Лосон, а во присуство на претставници на ЈП Национални шуми – Скопје и на бизнис-заедницата, беше дел од настанот „Plant a tree for the Jubilee“, во организација на британската амбасада во Скопје. Нашата компанија со особено внимание и задоволство безрезервно се вклучи во проектот Иницијатива за садење дрвја. Преку донираните финансиски средства за активностите за пошумување се обезбеди подготовка на терен со механизирана обработка на 1 хектар почва, како и набавка на 2.500 садници од видот јавор и багрем. Со овој мал, но многу значаен гест уште еднаш испраќаме порака дека грижата за подобрување на заедничкиот живот во околината во која живееме и работиме треба да биде еден од најголемите приоритети на сите компании, на секоја заедница и на секој поединец. #АлкалоидСкопје #ЗдравјетоПредСе

                   ...

                   Посетете нè