КОЗМЕТИКА

НАШИ ПРОИЗВОДИ

Долгогодишното искуство и традицијата од 85 години се темелат врз квалитетот на богатата палета производи на „Алкалоид – козметика“, која опфаќа производи за нега на секаков тип кожа, вклучувајќи ја и детската; производи за нега на косата; парфемска колекција за жени и за мажи, како и козметика за домаќинството.

 

Успехот на „Алкалоид – козметика“ не им се препишува само на неговите иновативни производи туку и на неговиот мотивиран и стручен менаџерски тим.

Менаџерскиот тим на „Алкалоид – козметика“ континуирано соработува со меѓународни институции и со експерти, во насока на развивање нови производи.

Извонредните формулации користени во нашите козметички производи ги задоволуваат највисоките очекувања на нашите потрошувачи. Ние ги користиме најсовремените трендови во козметичката технологија и гарантираме за врвниот квалитет на нашите производи.

Состојките кои се составен дел на производите се набавуваат од добавувачи кои ги задоволуваат високите стандарди за квалитет, а тие се во согласност со барањата на европската директива за квалитетен козметички производ.

Производствениот процес се одвива според највисоките стандарди во индустријата – GMP (добра производствена практика).

Палетата производи е добро позната и продавана во Македонија, Србија, Босна и Херцеговина, во Хрватска, Словенија, Црна Гора и во Албанија.

На пазарот постоиме благодарение на оригиналниот квалитет, високата стручност и на технологијата.

 

Нашиот успех зависи од вашето задоволство!

БРЕНДОВИ


КОНТАКТИРАЈТЕ НÉ


ПЦ ХЕМИЈА, КОЗМЕТИКА И БИЛКА

Никола Мизо

Tel:‎‎‎‎‏‏‎ ‎

+ 389 2 310 40 02

Email:‎‎‎‎‏‏‎ ‎

[email protected]

ПРОДАЖБИ ПРОИЗВОДИ ЗА ШИРОКА ПОТРОШУВАЧКА ДОМАШЕН ПАЗАР
Никола Ристов

Tel:‎‎‎‎‏‏‎ ‎

+ 389 2 310 40 42

Email:‎‎‎‎‏‏‎ ‎

[email protected]

ПРОДАЖБИ ПРОИЗВОДИ ЗА ШИРОКА ПОТРОШУВАЧКА ИЗВОЗДарко Нанов

Tel:‎‎‎‎‏‏‎ ‎

+ 389 2 310 40 33

Email:‎‎‎‎‏‏‎ ‎

[email protected]

БИЗНИС РАЗВОЈ  

ПРОИЗВОДИ ЗА ШИРОКА ПОТРОШУВАЧКА

Андријана Бабуновска

Tel:‎‎‎‎‏‏‎ ‎

+389 2 310 43 46

Email:‎‎‎‎‏‏‎ ‎

[email protected]

Email:‎‎‎‎‏‏‎ ‎

[email protected]

ПРОИЗВОДСТВО, ИСТРАЖУВАЊЕ И РАЗВОЈ, КОНТОЛА НА КВАЛИТЕТ КОЗМЕТИКА

Јулија Ѓорчевска Ацеска

Tel:‎‎‎‎‏‏‎ ‎

+389 2 2037 929

Email:‎‎‎‎‏‏‎ ‎

[email protected]