SATTWA


Процесот на стареење започнува порано отколку што мислите. Иако не се забележуваат брчките, веќе по 20-та година клеточната структура се менува, а механизмот за самообновување на кожата почнува да слабее.

Благодарение на науката, Sattwa кремот со витамин Ц и Sattwa кремот со овошни киселини ги стимулираат клеточните механизми во текот на денот и ноќта, враќајќи ја младоста и свежината на Вашата кожа.

По 30-та година процесот на стареење се забрзува и се смета дека промените на кожата се неповратни. Но, за среќа, не е така. Можете да одберете Sattwa крем за ден со колаген, Sattwa крем за ноќ со колаген, Sattwa крем против брчки, Sattwa тоник и Sattwa млеко за чистење со колаген. Или, пак, Вашиот избор е Sattwa регенеративен крем за ден и Sattwa регенеративен крем за ноќ. И при обете варијанти ќе и помогнете на Вашата кожа да се самообнови, да и се врати нејзината еластичност и свежина, да се измазнат ситните брчки.

Употребата на Sattwa поливитаминскиот крем за ден и ноќ ќе и ги надомести на кожата есенцијалните витамини и ќе Ви овозможи хидратизирана и здрава кожа.

И во иднина континуирано ќе го следиме трендот на воведување нови производи и редизајнирање на постојните.