HERBA


Третманите, жешкиот воздух од фенот, сонцето и ветерот можат да  ја исушат косата, да ја оштетат и да и го одземат сјајот. Одберете го шампонот за коса од палетата производи Herba, со препознатливи мириси од природата.

Herba шампоните се ефикасни, практични и економични.