ASSO


Кожата е одраз на односот кон себе. Секоја кожа има своја приказна, тврдат дерматолозите. Asso производите се за секојдневна нега на чувствителна кожа. Оптималната содржина на глицерин не дозволува сушење на кожата.

Нудат пријатен мирис кој освежува и долго се задржува