НАЈНОВИ ВЕСТИ

30 ноем. 2022 г.

ФОНДАЦИЈАТА „ТРАЈЧЕ МУКАЕТОВ“ ДОДЕЛИ 40 НОВИ СТИПЕНДИИ ЗА УЧЕБНАТА 2022/2023

Прочитај повеќе

29 ноем. 2022 г.

„Алкалоид“ му донираше лабораториска опрема на Средното медицинско училиште СМУГС ,,Д-р Панче Караѓозов“ – Скопје

Прочитај повеќе

24 ноем. 2022 г.

„Алкалоид“ дел од иницијативата „Plant a tree for the Jubilee“, во организација на британската Амбасада во Скопје

Прочитај повеќе

20 ноем. 2022 г.

Известување за измените во органите на управување

Прочитај повеќе

8 ноем. 2022 г.

Јапонскиот амбасадор во работна посета на „Алкалоид“ АД Скопје

Прочитај повеќе

7 ноем. 2022 г.

Интервју на г. Живко Мукаетов, Генерален директор/Претседател на Управниот одбор на „Алкалоид“ АД Скопје и Претседател на РФМ за EHF EURO 2022 во „Топ Тема“ на телевизија „Телма“

Прочитај повеќе

28 окт. 2022 г.

АЛКАЛОИД со раст на консолидираните продажби од 16 %, консолидиран извоз во износ од 122 милиони евра, инвестиции од 13,7 милиони евра и со 161 нови вработувања во земјава во периодот јануари – септември 2022 г.

Прочитај повеќе

20 окт. 2022 г.

Мукаетов дел од регионалниот Форум на менаџери

Прочитај повеќе

29 септ. 2022 г.

Францускиот амбасадор во официјална работна посета на „Алкалоид“

Прочитај повеќе

28 септ. 2022 г.

Донирај облека – сподели добрина

Прочитај повеќе

28 септ. 2022 г.

„АЛКАЛОИД“ ОТВОРИ НОВ ШАХОВСКИ ДОМ

Прочитај повеќе

7 септ. 2022 г.

„Алкалоид“ АД Скопје регистрираше ново друштво во Романија

Прочитај повеќе

2 септ. 2022 г.

Претставници на Американскиот совет на млади политички лидери во посета на „Алкалоид“

Прочитај повеќе

25 авг. 2022 г.

ГЕРМАНСКАТА АМБАСАДОРКА ВО РАБОТНА ПОСЕТА НА „АЛКАЛОИД

Прочитај повеќе

28 јул. 2022 г.

АЛКАЛОИД – резултати од работењето за периодот јануари – јуни 2022 година

Прочитај повеќе

18 јул. 2022 г.

Интервју на г. Живко Мукаетов, Генерален директор/Претседател на Управниот одбор на „Алкалоид“ АД Скопје, за Bloomberg Adria

Прочитај повеќе

29 јун. 2022 г.

„АЛКАЛОИД“ ПУШТИ ВО УПОТРЕБА НОВА ИНВЕСТИЦИЈА ВРЕДНА 1,3 МИЛИОНИ ЕВРА

Прочитај повеќе

14 јун. 2022 г.

Масовна крводарителска акција во „Алкалоид“ по повод Светскиот ден на крводарителството

Прочитај повеќе

1 јун. 2022 г.

„Алкалоид“ со донација на патничко возило на Државниот архив

Прочитај повеќе

31 мај 2022 г.

Генералниот директор на „Алкалоид“, Живко Мукаетов, панелист на Втората годишна меѓународна конференција на Министерството за финансии „Скопски економски и финансиски форум – СЕФФ“

Прочитај повеќе

19 мај 2022 г.

ЗАПОЧНА ИСПЛАТАТА НА ДИВИДЕНДАТА

Прочитај повеќе

18 мај 2022 г.

Здравјето и безбедноста на вработените – еден од врвните приоритети во „Алкалоид“

Прочитај повеќе

12 мај 2022 г.

Генералниот директор на „Алкалоид“ панелист на „НЛБ Денот на инвеститори“ во Белград: „Регионот е стартна точка за глобализација на ‘Алкалоид’!“

Прочитај повеќе

4 мај 2022 г.

„АЛКАЛОИД“ ПУШТИ ВО УПОТРЕБА НОВА ИНВЕСТИЦИЈА ВРЕДНА 1,8 МИЛИОНИ ЕВРА

Прочитај повеќе

28 апр. 2022 г.

АЛКАЛОИД – резултати од работењето за периодот јануари – март 2022 година

Прочитај повеќе

27 апр. 2022 г.

Годишни финансиски извештаи на здруженија и фондации

Прочитај повеќе

18 апр. 2022 г.

„Алкалоид“ АД Скопје прославува 25 години успешна соработка со Quality Austria во областа на сертификацијата според меѓународните стандарди

Прочитај повеќе

8 апр. 2022 г.

Известување за достава на трансакциски сметки

Прочитај повеќе

4 апр. 2022 г.

Годишно Собрание на акционери на АЛКАЛОИД АД Скопје

Прочитај повеќе

4 мар. 2022 г.

Годишно Собрание на акционери 2022

Прочитај повеќе