how-to-join-our-team-group-of-young-people-in-suits.jpg

КАКО ДА СЕ ПРИКЛУЧИТЕ ВО НАШИОТ ТИМ?


Апликацијата претставува ваша можност да споделите што е можно повеќе информации за себе и да ни кажете за своите вештини, интереси и достигнувања досега.

Ве молиме, внимателно пополнете ја апликацијата и вклучете мотивациско писмо, како и препораки релевантни за вашата област, сѐ со цел да стекнеме подобар впечаток за вас.

Откако ќе ја поднесете својата апликација, сте го завршиле првиот чекор на патот кон кариерата во нашата компанија. Но, доколку се прашувате што се случува во натамошниот процес, со вас споделуваме и кратки, практични совети, кои ќе ви помогнат да го искористите своето интервју и да се претставите најдобро што умеете.

Нашата цел преку процесот на интервју е да се запознаеме со вас како личност и како вработен и да утврдиме дали заеднички можеме да ги оствариме целите.

 

Со нетрпение ве очекуваме да аплицирате!

СОВЕТИ ЗА ИНТЕРВЈУ


Group 1668@2x.png

Совет за време

Да пристигнете на време.
Првиот впечаток е многу важен.

Group 1669.png

Мотивациски совет

Размислете што ве мотивира да аплицирате за работа во нашата компанија

Group 1673.png

Совет за Искуство

Размислете за сите ваши вештини и искуства што ве квалификуваат за предметната позиција

Group 1675.png

Совет за Разговор

Бидете подготвени да зборувате за успесите што сте ги постигнале во текот на вашиот академски, професионален и личен живот

Group 1672.png

Совет за расположение

Уживајте во релаксирана атмосфера во интервјуто