ЗА „АЛКАЛОИД“ АД СКОПЈЕ


„Алкалоид“ во извршувањето на своите деловни операции користи највисоки етички норми и стандарди.

Ние сме уверени дека етичкото водење бизнис е предуслов за постојан личен и деловен успех.

Ги прифаќаме различните погледи на луѓето со почит и со достоинство. Интегритетот за нас е темел на доброто лидерство.

Еден од клучните елементи за успешен бизнис се активно и целосно вклучени и ангажирани вработени.

Ние зборуваме за одговорно лидерство, кое е мешавина на посветеност, решителност и на разбирање за вработените.

ПОЛИТИКА ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ние постоиме и успешно го работиме нашиот бизнис повеќе од осум и пол децении. Секоја година во секој сегмент сме сѐ попосветени за да ги подобриме своите операции, за да се развиваме и за да растеме на амбициозен и на одржлив начин. Но, ние никогаш не ги забораваме нашите луѓе, животната средина и општеството во кое припаѓаме. Како продолжение на нашите основни вредности за грижата, интегритетот, иницијативата и за супериорниот квалитет на нашите производи и како најголема фармацевтска компанија во регионот, се стремиме да останеме општествено одговорна и етична компанија. За да ги одржиме вредностите, ги фокусираме своите напори во 4 клучни области:

·        нашите потрошувачи и клиенти;

·        нашите вработени;

·        нашата заедница;

·        нашите акционери.

Бидете дел од тимот на Алкалоид

Нашите огласи за слободните работни места вклучуваат детални описи и барања за секоја работна позиција. Кога ќе наидете на работа која одговара на вашите интереси, образование и квалификации, ве охрабруваме да аплицирате директно од објавувањето, со кликнување на копчето Аплицирај.