Алкалоид КОНС

ИСТОРИЈАТ

Денес „Алкалоид КОНС“ е една од водечките веледрогерии во земјава, препознатлива и почитувана во областа на фармацијата и на медицината.

Види повеќе

КОНТАКТИ

Управител Оливер Лазарески Tel:‎‎‎‎‏‏‎ ‎ +389 2 3204 430 Email:‎‎‎‎‏‏‎ ‎ olazareski@Alkaloid.com.mk

Види повеќе

ПОСТАВЕТЕ НИ ПРАШАЊЕ

Може да ни поставите прашање или да ни дадете свои сугестии по пат на пополнување на контакт-формата на оваа страница.

Види повеќе

ПРИЈАВЕТЕ НЕСАКАНИ РЕАКЦИИ НА ЛЕК

Може да пријавите несакани реакции на лек по пат на пополнување на формата на оваа страница.

Види повеќе

ЗАШТИТА НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ ВО АЛКАЛОИД КОНС

Погледнете го начинот на остварување на вашите права како субјект од кои се собираат личните податоци од страна на АЛКАЛОИД КОНС ДООЕЛ Скопје

Види повеќе