АЛКАЛОИД ВО СВЕТОТ


Изберете држава

Alkaloid USA LLC.

Kомпанија на Алкалоид АД Скопје којашто е задолжено за маркетинг и за промоција на производите на Алкалоид АД Скопје во САД, вклучувајќи ја промоцијата на производите од Good Nature (органски чај), како и за бизнис-развој на проекти во делот фармација.

Адреса *

6530 West Campus Oval Suite 280, New Albany, Ohio 43054, USA

Контакт

mail

+ 1 614 939 9488

mail

+ 1 614 939 9498

mail

vstavroff@herbalscienceinc.com

mail

Вера Ставроф