test
  Календар на настани

  Едукација прилагодена според вашиот календар.

  Медицинска едукација низ вебинари и друга видео содржина, достапна во секое време.

  Посетете ја страницата во вашето слободно време и информирајте се што е ново и зголемете го вашето знаење.

   Акредитирани предавања

   Акредитираните настани се во насока на стручно усовршување на здравственитепрофесионалци. Евалуирајте ги своите знаења по прегледување на видеото/презентацијата и преземете го дигиталниот сертификат.

    FUREXTIL (cefuroxime axetil)

    Алкалоид го прошири своето портфолио на антиинфективни лекови со нов второгенерациски орален цефалоспорин.

     Производи

     Пронајдете информации за фармацевтските производи на Алкалоид: лекови, медицински средства и додатоци во исхраната.

     Едноставен пристап до детални информации, збирни извештаи и упатства за употреба.

      Терапевтски oбласти

      Рубрика специјално развиена за унапредување на знаења и искуства, наменета за здравствените професионалци.

      Можност за размена на информации и искуства помеѓу здравствените професионалци.

      Пристапете до едукативни медицински содржини и водичи согласно последните научни сознанија.

       

       Алатки

       Корисни алатки за вашата секојдневна пракса.

       Брз и лесен пристап на едно место: стандардни тестови, прашалници и калкулатори.

       Посетете ја страницата и дознајте како достапните алатки можат да ја олеснат вашата грижа за  пациентите.

        

        Календар на настани

        Едукација прилагодена според вашиот календар.

        Медицинска едукација низ вебинари и друга видео содржина, достапна во секое време.

        Посетете ја страницата во вашето слободно време и информирајте се што е ново и зголемете го вашето знаење.

         Акредитирани предавања

         Акредитираните настани се во насока на стручно усовршување на здравственитепрофесионалци. Евалуирајте ги своите знаења по прегледување на видеото/презентацијата и преземете го дигиталниот сертификат.

         АКТУЕЛНО


         НАСТАНИ И ВЕБИНАРИ


         21.9.2021 / 23.9.2021 , 16:00

         Тема:

         Соодветна суплементација за одржување на нормален имунолошки одговор

         Избор на фармацевтот

         Терапевтска област:
         Витамини и минерали

         Подобласт:
         Имунолошки одговор


         Говорници:

         Проф.д-р Марија Главаш Додев

         М-р Петар Ѓорѓиовски

         М-р Катерина Горичова Милев

         М-р Теодора Жоргиева


         Јазик: Македонски

         2.11.2021 / 9.11.2021 , 17:00

         Тема:

         Уринарни инфекции и БПХ

         Терапевтска област:
         Урологија

         Подобласт:

         Машко здравје


         Говорници:

         Доц.д-р С.Дохчев

         Проф.д-р С.Ставридис

         Д-р Д.Трајковски

         Д-р Д.Ѓоргиевски


         Јазик: Македонски

         21.9.2021 / 28.9.2021 , 16:00

         Тема:

         Зборуваме за деменција...Епидемија во пандемија..

         Терапевтска област:
         Неврологија

         Подобласт:
         Деменција


         Говорници:
         Доц.д-р Габриела Новотни
         Д-р Марта Тунџева
         Вонр.проф.д-р Роза Крстевска

         Јазик: Македонски

         Акредитирани

         предавања

         БИЛТЕН

         Зачленете се за да ги добиете сите интересни и корисни информации поврзани со нашите производи и нови лансирања, едукативни и други стручни содржини, водичи, алатки, календарот на настани и други новитети.