ВЕСТИ (ЦЕНОВНО ЧУВСТВИТЕЛНИ)

27 јул. 2023 г.

АЛКАЛОИД – резултати од работењето за периодот јануари – јуни 2023 година

Прочитај повеќе

17 мај 2023 г.

ЗАПОЧНА ИСПЛАТАТА НА ДИВИДЕНДАТА

Прочитај повеќе

28 апр. 2023 г.

АЛКАЛОИД – резултати од работењето за периодот јануари – март 2023 година

Прочитај повеќе

28 апр. 2023 г.

Годишни финансиски извештаи на здруженија и фондации

Прочитај повеќе

11 апр. 2023 г.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ИЗМЕНИ ВО ОРГАНИ НА УПРАВУВАЊЕ

Прочитај повеќе

7 апр. 2023 г.

Известување за достава на трансакциски сметки

Прочитај повеќе

3 апр. 2023 г.

Годишно Собрание на акционери на АЛКАЛОИД АД Скопје

Прочитај повеќе

3 мар. 2023 г.

Годишно Собрание на акционери

Прочитај повеќе

27 фев. 2023 г.

АЛКАЛОИД – резултати од работењето за периодот јануари – декември 2022 година

Прочитај повеќе