Акциите на Алкалоид АД Скопје котираат на Македонската берза, од 2002 година.

Вкупниот овластен и издаден број обични акции е 1.431.353 со номинална вредност од 25,56 евра по акција.

18,350.00


Извор веб -страница.com *10 минути задоцнување на резултатите

*Цена

Промена

+0.09%

ВЕСТИ (ЦЕНОВНО ЧУВСТВИТЕЛНИ)

31 окт. 2023 г.

АЛКАЛОИД – резултати од работењето за периодот јануари – септември 2023 година

Прочитај повеќе

27 јул. 2023 г.

АЛКАЛОИД – резултати од работењето за периодот јануари – јуни 2023 година

Прочитај повеќе

17 мај 2023 г.

ЗАПОЧНА ИСПЛАТАТА НА ДИВИДЕНДАТА

Прочитај повеќе

28 апр. 2023 г.

АЛКАЛОИД – резултати од работењето за периодот јануари – март 2023 година

Прочитај повеќе

28 апр. 2023 г.

Годишни финансиски извештаи на здруженија и фондации

Прочитај повеќе

11 апр. 2023 г.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ИЗМЕНИ ВО ОРГАНИ НА УПРАВУВАЊЕ

Прочитај повеќе

7 апр. 2023 г.

Известување за достава на трансакциски сметки

Прочитај повеќе

3 апр. 2023 г.

Годишно Собрание на акционери на АЛКАЛОИД АД Скопје

Прочитај повеќе

3 мар. 2023 г.

Годишно Собрание на акционери

Прочитај повеќе

27 фев. 2023 г.

АЛКАЛОИД – резултати од работењето за периодот јануари – декември 2022 година

Прочитај повеќе

КОРИСНИ ЛИНКОВИ


Македонска берза на хартии од вредност АД Скопје

Управа за јавни приходи - Република Македонија

Систем за електронски информации за котирани акционерски друштва

Централен депозитар за хартии од вредност АД Скопје

Комисија за хартии од вредност

Централен регистар на Република Северна Македонија

Министерство за финансии на Република Северна Македонија

Министерство за економија на Република Северна Македонија

Државен завод за статистика

Виктор Стојчевски

Контакт со инвеститори

Бул. Александар Македонски 12, 1000 Скопје,

Република Северна Македонија

+389 2 310 40 07
+389 2 310 40 81