ВИДЕО ГАЛЕРИЈА


60 секунди здравје - Како против убоди од инсекти

Види го видеото

60 секунди здравје - Mеѓународниот ден на чајот - повод да се потсетиме на придобивките од шолја чај

Види го видеото

60 секунди здравје - Зошто е важна водата за нас?

Види го видеото

60 секунди здравје - Светски ден за безбедност и здравје при работа

Види го видеото

60 секунди здравје - Совети за здрави очи

Види го видеото

60 секунди здравје - вируси и бактерии

Види го видеото

60 секунди здравје - aлергии

Види го видеото

Среќен Светски ден на здравјето

Види го видеото

60 секунди здравје

Види го видеото

Becutan Sensitive - нова линија производи за особено чувствителна кожа

Види го видеото

85 години Алкалоид, здравјето пред сѐ!

Види го видеото

Proculin Soft Lens раствор за меки контактни леќи

Види го видеото

85 години Алкалоид, здравјето пред сè!

Види го видеото

Со изложба и предавање донација од над 4 милиони денари одбележан 85-годишниот јубилеј на „Алкалоид“

Види го видеото

Обраќање на Генерален директор / Претседател на Управен одбор на „Алкалоид“ АД Скопје

Види го видеото

„Чукни во дрво“: Алкалоид со донаторска кампања по повод 85-годишниот јубилеј

Види го видеото

Алкалоид АД Скопје една од трите најтргувани компании на Македонската берза

Види го видеото

Powered by Sattwa - Самоуверена. Достоинствена. Еднаква.

Види го видеото

Women Empowering Women - Приклучете се и вие кон предизвикот!

Види го видеото

Women Empowering Women - Приклучете се и вие кон предизвикот!

Види го видеото

Women Empowering Women - Powered by SATTWA

Види го видеото

Powered by SATTWA - Самоуверена. Достоинствена. Еднаква.

Види го видеото

Обраќање на Генералниот директор / Претседател на Управниот одбор на „Алкалоид“ АД Скопје

Види го видеото

Алкалоид пушти во употреба нови производствени капацитети

Види го видеото

Multi Essence Magnesium 400+B Complex и витамини и минерали за возрасни

Види го видеото

ДИАСТОП Директ микрогранули за директна примена и ДИАСТОП Пробио

Види го видеото

Изјава на Генералниот директор / Претседател на Управниот одбор на Алкалоид АД Скопје за Рес публика

Види го видеото

MULTI ESSENCE Магнезиум 400 + Б комплекс

Види го видеото

Гостување на Генералниот директор/Претседател на управниот одбор на Алкалоид АД Скопје на 24 Вести

Види го видеото

GOOD NATURE - Најдоброто од чајникот на природата

Види го видеото

Becutan KIDS VITS - Другаруваме уште од првиот ден

Види го видеото

Becutan KIDS VITS - Другаруваме уште од првиот ден

Види го видеото

Becutan KIDS VITS - Другаруваме уште од првиот ден

Види го видеото

Изјава на Генералниот директор/Претседател на управниот одбор на Алкалоид АД Скопје за N1 Србија

Види го видеото

Голема наградна игра Becutan

Види го видеото

Голема наградна игра Becutan

Види го видеото

80 years Alkaloid Skopje

Види го видеото

80 years Alkaloid Skopje

Види го видеото

БлокМАКС Рапид - побрзо до целта

Види го видеото

Caffetin Cold

Види го видеото