22 окт. 2019 г.

Британската амбасадорка во официјална посета на „Алкалоид“

A delegation of the British Embassy, led by Ambassador Rachel Galloway, paid an official visit to Alkaloid AD Skopje.


Целта на посетата на високите дипломатски претставници беше запознавање со резултатите од работењето на компанијата, нејзините пласмани и производното портфолио. Во рамки на средбата, беа презентирани и бројните инвестиции кои „Алкалоид“ континуирано ги реализира низ годините, како и извозните активности кои се еден од клучните сегменти од корпоративната политика на компанијата.