1080x1350

  A new multinational company enters Romania, joining one of the most competitive markets. Where does this company, with nearly nine decades of history, originate, and what are its plans for the local market?


  Bloomberg Adria Interview of Mr. Zhivko Mukaetov, Chief Executive Officer and Management Board President of Alkaloid AD Skopje

  Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb_134192219c

   Bloomberg Adria Interview of Mr. Zhivko Mukaetov, Chief Executive Officer and Management Board President of Alkaloid AD Skopje


   Interview of the CEO / President of the Management Board of Alkaloid AD Skopje for the Serbian magazine “Magazin Biznis”

   /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_Magazin_Biznis_02_501f233ee4.jpg

    Interview of the CEO / President of the Management Board of Alkaloid AD Skopje for the Serbian magazine “Magazin Biznis”

    The countries in this region are our traditional export markets because they have known our products for 85 years. We also export to the European Union, Russia and CIS, North America, and some countries in the Middle East. We have also added Canada, Italy, Austria, Spain, Portugal, and Saudi Arabia to our list of new markets in the past several years.

    Interview of the CEO / President of the Management Board of Alkaloid AD Skopje for the Serbian magazine “Nedeljnik”

    /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_Nedeljnik_202_a2b522d6e1.jpg

     Interview of the CEO / President of the Management Board of Alkaloid AD Skopje for the Serbian magazine “Nedeljnik”

     Interview of the CEO / President of the Management Board of Alkaloid AD Skopje for the business magazine "Economy and Business"

     /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

      Interview of the CEO / President of the Management Board of Alkaloid AD Skopje for the business magazine "Economy and Business"

      Interview of the CEO / President of the Management Board of Alkaloid AD Skopje for AmCham

       Interview of the CEO / President of the Management Board of Alkaloid AD Skopje for AmCham

       A new multinational company enters Romania, joining one of the most competitive markets. Where does this company, with nearly nine decades of history, originate, and what are its plans for the local market?

       1080x1350

        A new multinational company enters Romania, joining one of the most competitive markets. Where does this company, with nearly nine decades of history, originate, and what are its plans for the local market?


        Bloomberg Adria Interview of Mr. Zhivko Mukaetov, Chief Executive Officer and Management Board President of Alkaloid AD Skopje

        Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb_134192219c

         Bloomberg Adria Interview of Mr. Zhivko Mukaetov, Chief Executive Officer and Management Board President of Alkaloid AD Skopje


         Interview of the CEO / President of the Management Board of Alkaloid AD Skopje for the Serbian magazine “Magazin Biznis”

         /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_Magazin_Biznis_02_501f233ee4.jpg

          Interview of the CEO / President of the Management Board of Alkaloid AD Skopje for the Serbian magazine “Magazin Biznis”

          The countries in this region are our traditional export markets because they have known our products for 85 years. We also export to the European Union, Russia and CIS, North America, and some countries in the Middle East. We have also added Canada, Italy, Austria, Spain, Portugal, and Saudi Arabia to our list of new markets in the past several years.

          Interview of the CEO / President of the Management Board of Alkaloid AD Skopje for the Serbian magazine “Nedeljnik”

          /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_Nedeljnik_202_a2b522d6e1.jpg

           Interview of the CEO / President of the Management Board of Alkaloid AD Skopje for the Serbian magazine “Nedeljnik”

           Interview of the CEO / President of the Management Board of Alkaloid AD Skopje for the business magazine "Economy and Business"

           /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

            Interview of the CEO / President of the Management Board of Alkaloid AD Skopje for the business magazine "Economy and Business"

            Interview of the CEO / President of the Management Board of Alkaloid AD Skopje for AmCham

             Interview of the CEO / President of the Management Board of Alkaloid AD Skopje for AmCham

             A new multinational company enters Romania, joining one of the most competitive markets. Where does this company, with nearly nine decades of history, originate, and what are its plans for the local market?

             1080x1350

              A new multinational company enters Romania, joining one of the most competitive markets. Where does this company, with nearly nine decades of history, originate, and what are its plans for the local market?


              Bloomberg Adria Interview of Mr. Zhivko Mukaetov, Chief Executive Officer and Management Board President of Alkaloid AD Skopje

              Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb_134192219c

               Bloomberg Adria Interview of Mr. Zhivko Mukaetov, Chief Executive Officer and Management Board President of Alkaloid AD Skopje


               Interview of the CEO / President of the Management Board of Alkaloid AD Skopje for the Serbian magazine “Magazin Biznis”

               /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_Magazin_Biznis_02_501f233ee4.jpg

                Interview of the CEO / President of the Management Board of Alkaloid AD Skopje for the Serbian magazine “Magazin Biznis”

                The countries in this region are our traditional export markets because they have known our products for 85 years. We also export to the European Union, Russia and CIS, North America, and some countries in the Middle East. We have also added Canada, Italy, Austria, Spain, Portugal, and Saudi Arabia to our list of new markets in the past several years.

                Interview of the CEO / President of the Management Board of Alkaloid AD Skopje for the Serbian magazine “Nedeljnik”

                /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_Nedeljnik_202_a2b522d6e1.jpg

                 Interview of the CEO / President of the Management Board of Alkaloid AD Skopje for the Serbian magazine “Nedeljnik”

                 Interview of the CEO / President of the Management Board of Alkaloid AD Skopje for the business magazine "Economy and Business"

                 /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

                  Interview of the CEO / President of the Management Board of Alkaloid AD Skopje for the business magazine "Economy and Business"

                  Interview of the CEO / President of the Management Board of Alkaloid AD Skopje for AmCham

                   Interview of the CEO / President of the Management Board of Alkaloid AD Skopje for AmCham

                   A new multinational company enters Romania, joining one of the most competitive markets. Where does this company, with nearly nine decades of history, originate, and what are its plans for the local market?

                   OTHER NEWS


                   VIDEO GALLERY


                   Безбедносни правила и правила на однесување во АЛКАЛОИД АД Скопје

                   View video

                   Обраќање на Живко Мукаетов, Генерален директор/Претседател на УО на „Алкалоид“ АД Скопје

                   View video

                   БлокМАКС Дуо

                   View video

                   MULTI ESSENCE IMMUNO - Oстанете заштитени

                   View video

                   FOLLOW US

                   Започна со реализација проектот Малите алкалоидовци го истражуваат „Алкалоид“. Децата на вработените во сегментот козметика во посета на светот на Becutan „Алкалоид“ во својот развоен фокус ги има, пред сѐ, своите вработени и нивните семејства, а грижата за најмладите е клучен дел од алкалоидовата корпоративна култура. Прочитајте повеќе: https://bit.ly/4c4UqEM #АлкалоидСкопје #ЗдравјетоПредСе #ЛуѓетоПредСе

                   ...

                   Visit us
                   Ви ги препорачуваме Proculin Tears Advance за освежување, смирување и за подмачкување на сувите очи во случаи на иритација на окото или на очната слузница. Овој производ е совршен за олеснување на непријатноста во очите во случај на: - сончево зрачење, климатизирана средина, ветер, чад, загадување; - сувост на окото предизвикана од прекумерен замор како резултат на долготрајна работа пред компјутер или на учење; - носење контактни леќи неколку часа на ден. Овозможете си пријатно чувство за целосно уживање во најубавите летни погледи. #АлкалоидСкопје #ЗдравјетоПредСе

                   ...

                   Visit us
                   Погрижете се вашите малечки да бидат здрави и полни со енергија ова лето со Becutan KIDS VITS Мултиимуно! Нашите специјално формулирани кесички се совршени за летниот период бидејќи комбинираат есенцијални витамини, минерали и пробиотик кои го зајакнуваат имунолошкиот систем, ги штитат клетките од оксидативен стрес, го намалуваат заморот и одржуваат балансирана цревна микрофлора. #АлкалоидСкопје #ЗдравјетоПредСе #Becutan

                   ...

                   Visit us
                   „Алкалоид“ АД Скопје организираше тим-билдинг активности кои придонесоа за подобрување на тимската работа и на меѓуколегијалните односи. Овие настани беа исполнети со креативни работилници, предизвици за соработка, различни обуки и со многу забава, со цел зајакнување на тимскиот дух и на меѓусебната соработка. Во првата половина од годината успешно се организираа седум тим-билдинг настани, со вкупна инвестиција од над 3 милиони денари, во кои беа вклучени околу 500 вработени. #АлкалоидСкопје #ЗдравјетоПредСе #ЛуѓетоПредСе

                   ...

                   Visit us