KING & QUEEN


KING CODE КОЛЕКЦИЈА

Извонредно силна комбинација создадена за мажи со нагласена индивидуалност.

Софистицирана комбинација и богата хармонија на ноти од ориентален тутун со додаток на див лимон и италијански бергамот. Извонреден спој на мириси, за долготрајно пријатно и свежо чувство. Мирисот е комплексен и јасен и е идеален за секој индивидуалец.

Достапен е како:

  • тоалетна вода 100 ml

  • дезодоранс 120 ml

  • подарок колекција (тоалетна вода 100 ml, дезодоранс 120 ml)


QUEEN CODE КОЛЕКЦИЈА

Извонредно силната комбинација на овошни акорди и бели цветни ноти, кои го исполнуваат просторот и сетилата. Сензуален и елегантен за жени со нагласена индивидуалност.

Достапен е како:

  • парфемска вода 50 ml

  • дезодоранс 120 ml

  • подарок колекција (парфемска вода 50 ml, дезодоранс 120 ml)