Becutan шампон за деца

Шампонот Becutan не содржи сапун и има исклучително благо дејство што не иритира и не предизвикува солзење. Нежно ја негува детската коса, ја омекнува и овозможува полесно расчешлување, а истовремено ѝ дава свиленкаст сјај.

  • Не содржи сапун.

  • Не содржи алкохол.

    • Производот е клинички и дерматолошки тестиран.

    • Развиен е во соработка со дерматолози и со педијатри.

    • Поради неговата блага формула, се препорачува за често миење на косата кај сите возрасти.

    • Има приспособена pH–вредност.

200ML / 400ML

Becutan шампон за деца

Слични производи