Becutan шампон за деца со камилица

Има исклучително блага формулација, збогатена со активни материи од природно потекло, целосно приспособена кон потребите на најчувствителната кожа / коса.

Камилицата нежно го негува темето, а Де-пантенолот и пченичните ‘ркулци ги обнововуваат клетките и го хранат коренот на влакното, истовремено давајќи ѝ на косата природен свиленкаст сјај.

Темелно ги отстранува нечистотиите, ја омекнува косата и овозможува полесно расчешлување.

  • Не предизвикува солзење.

  • Не содржи сапун.

  • Не содржи алкохол.

  • Производот е клинички и дерматолошки тестиран.

  • Развиен е во соработка со дерматолози и со педијатри.

  • Поради неговата блага формула, се препорачува за често миење на косата кај сите возрасти.

200ML

Becutan шампон за деца со камилица

Слични производи