Becutan детски сапун со бадемово масло и со екстракт од овес

Детскиот сапун Becutan со бадемово масло и со екстракт од овес нежно ја чисти и истовремено ја негува кожата. Содржи внимателно избрана комбинација состојки со природно потекло, кои придонесуваат за хидратација, ја регулираат влажноста на кожата и ги подобруваат нејзиниот изглед и функција. Маслото од бадем, кое е богато со витамини А, Е и Д, помага во одржување на нормалната влажноста на кожата, додека екстрактот од овес има изразено антивоспалително дејство, при што помага за заштита на кожата од појава на иритации.

Темелно ја чисти и ја негува детската кожа не предизвикувајќи иритација на очите. Има pH-вредност приспособена кон потребите на чувствителната кожа и не содржи парабени.

90G

Becutan детски сапун со бадемово масло и со екстракт од овес

Слични производи