Becutan детски сапун со екстракт од лаванда

Детскиот сапун Becutan со екстракт од лаванда нежно ја чисти и истовремено ја негува кожата. Збогатен е со природни состојки што придонесуваат за поголема хидратација, ја регулираат влажноста на кожата и ги подобруваат нејзиниот изглед и функција. Екстрактот од лаванда, покрај својството да ја негува кожата, има пријатен мирис и дејствува исклучително смирувачки.

Темелно ја чисти и ја негува детската кожа не предизвикувајќи иритација на очите. Има pH-вредност приспособена кон потребите на чувствителната кожа. Не содржи парабени.

90G

Becutan детски сапун со екстракт од лаванда

Слични производи