Becutan детски хидратантен крем

Следејќи ги секојдневните потреби на најмалите, развиена е нова формулација на детски хидратантен крем, кој ја зајакнува заштитната функција на кожата и ја одржува нејзината влажност. Новиот детски хидратантен крем Becutan има исклучително блага формулација приспособена кон потребите на чувствителната бебешка кожа и збогатена со богат комплекс активни материи: витамин А, Ц и Е, природни масла од маслинка, семки од грозје, соја, бадем и од сончоглед. Неговата лесна текстура овозможува брза апсорпција во кожата.

Производот не содржи парабени, алкохол и боја.

Меката и нежна бебешка кожа во текот на целиот ден, благата формулација збогатена со богат комплекс активни состојки и најпрепознатливиот мирис на детството се совршената комбинација на детскиoт хидратантен крем Becutan.

100ML / 200ML

Becutan детски хидратантен крем

Слични производи