Becutan хидратантно млеко за тело

Млекото за тело Becutan е збогатено со состојки што брзо ја рехидратираат детската кожа по капењето и ја урамнотежуваат нејзината влажноста.

Млекото Becutan има неутрална pH-вредност која е приспособена кон потребите на чувствителната детска кожа, поради што овој производ овозможува интензивна нега без да ја наруши pH-вредноста на здравата детска кожа. Содржи единствена комбинација од високвалитетни супстанции, специјално формулирани да придонесат во јакнењето на одбранбениот механизам на кожата кај новороденчињата.

  • Производот е клинички и дерматолошки тестиран.

  • Развиен во соработка со дерматолози и со педијатри.

  • Се препорачува и кај возрасни со чувствителна кожа.

200ML / 400ML

Becutan хидратантно млеко за тело

Слични производи