Becutan детски крем

Содржи висококвалитетни и грижливо одбрани супстанции, кои ѝ обезбедуваат долготрајна заштита и интензивна нега на детската кожа по целото тело. Неговиот состав е целосно приспособен кон потребите на најчувствителната бебешка кожа. Лесно се апсорбира, а благодарение на својата единствена, блага формулација, може повеќекратно да се нанесува без притоа да доведе до презаситување.

  • Клинички тестиран.

  • Препорачлив е и за нега на сува и на чувствителна кожа кај сите возрасти.

  • Има приспособена pH-вредност.

  • Не содржи парабени.

35ML / 50 ML / 75 ML / 100 ML / 150 ML

Becutan детски крем

Слични производи