Becutan масло

Mаслото Becutan има pH-вредност приспособена кон потребите на чувствителната детска кожа. Тоа ги штити и ги негува чувствителните делови подложни на надразнување и на црвенило, ги омекнува тврдите наслаги од главчето на бебето и го олеснува нивното отстранување. Маслото Becutan ја штити кожата на бебето од сушење одржувајќи ја мека и свиленкаста.

  • Производот е клинички и дерматолошки тестиран и е развиен во соработка со дерматолози и со педијатри.

  • Препорачлив е и за третирање на деловите од телото на идните мајки подложни на стрии во текот на бременоста.

200ML

Becutan масло

Слични производи