ALKALOID AD Skopje Wins Most Transparent Listed Joint Stock Company and Stock of the Year Awards in 2023

  At the 2023 Annual Awards ceremony organized by the Macedonian Stock Exchange recognizing listed companies, Stock Exchange members, and other entities associated with the Macedonian securities market, held on December 21, 2023, ALKALOID AD Skopje won the prestigious award for Most Transparent Listed Joint Stock Company for 2023, as chosen by the media.

   ALKALOID COMMISSIONS NEW CAPITAL PROJECT WORTH €19.4 MILLION

   The recent construction of solid pharmaceutical form manufacturing facilities covering an area of 6200 square meters, marks the most significant investment made by the company in the past two decades.

    "1st Cefixime Global Meeting" in Istanbul, supported by Alkaloid

    This year, Alkaloid is hosting the "1st Cefixime Global Meeting", scheduled to take place from March 14th to 16th in Istanbul, Turkey.

     ALKALOID Commissions New Investment Project Worth €3.8 Million

     Between 2017 and 2023, Alkaloid AD Skopje has put into operation pharmaceutical facilities spanning 10,720 m2 and invested €18.6 million at the Avtokomanda site

      Interview of the CEO/MB President of Alkaloid AD Skopje, Zhivko Mukaetov, for The Economist

      “ALKALOID AD always aims to attract the best candidates on the job market, irrespective of the position."

       ALKALOID AD Skopje Wins Most Transparent Listed Joint Stock Company and Stock of the Year Awards in 2023

       At the 2023 Annual Awards ceremony organized by the Macedonian Stock Exchange recognizing listed companies, Stock Exchange members, and other entities associated with the Macedonian securities market, held on December 21, 2023, ALKALOID AD Skopje won the prestigious award for Most Transparent Listed Joint Stock Company for 2023, as chosen by the media.

        ALKALOID COMMISSIONS NEW CAPITAL PROJECT WORTH €19.4 MILLION

        The recent construction of solid pharmaceutical form manufacturing facilities covering an area of 6200 square meters, marks the most significant investment made by the company in the past two decades.

        DATA ON SHARES


        ALK
        arrow

        Data on shares

        Price *

        20599.94

        Change *

        0%

        Source mse.mk *10 minutes delay on result

        NEWS


        Alkaloid AD Skopje Makes a Groundbreaking Achievement in Treating Reflux Esophagitis and GERD with the World's First Patent for Liquid Omeprazole

        Read More

        ALKALOID – operating results for the January – December 2023 period

        Read More

        ALKALOID – operating results for the January – September 2023 period

        Read More

        Alkaloid was acknowledged as the company that has implemented the best Occupational Health and Safety System for 2023

        Read More

        Products

        PHARMACEUTICAL

        People build high - so that they can see farther People build together - so that they can be closer People build solid - so that they can feel safer We build so that people can have Better health because... THE HEALTH IS ABOVE ALL!

        Follow us

        Заштитете го видот со Цититкол вијалите на „Алкалоид“! Цитикол вијалите се додаток во исхраната кој содржи цитиколин во форма на натриумова сол. Нервните клетки го искористуваат цитиколинот за синтеза на ацетилхолин, кој е корисен за спроведување на визуелните сигнали. Цитиколинот кој е содржан во Цитикол вијалите претставува извор на холин, прекурзор на ацетилхолинот. Холинот придонесува за нормален метаболизам на хомоцистеинот, кој може да биде засегнат во случај на некои офталмолошки невродегенеративни болести. За уште многу денови исполнети со прекрасни глетки и со уште поубави спомени! #АлкалоидСкопје #ЗдравјетоПредСѐ

        ...

        Visit us
        Becutan KIDS VITS освојува нови пазари! Отсега, нашиот добро познат бренд е достапен и во Монголија. Со четирите производи од сегментот додатоци на исхрана, Алкалоид го проширува своето портфолио и го зацврстува присуството на овој пазар. Остануваме посветени да го понудиме најдоброто за најмалите! #АлкалоидСкопје #ЗдравјетоПредСѐ #BecutanKidsVits

        ...

        Visit us
        Кажете му збогум на целулитот со совршеното дуо на „Алкалоид“ – балсамот Sattwa против целулит и чајната мешавина Целулит микс на Good Nature! Балсамот Sattwa против целулит ја комбинира моќта на науката, природата и на технологијата за отстранување на причините за појава на целулит: намалена циркулација и намален одлив на течности и на маснотии. Чајната мешавина Целулит микс на Good Nature помага за одржување нормална циркулација и ја поддржува екскреторната функција на бубрезите. Совршена комбинација за убавина која започнува однатре, а зрачи однадвор! #АлкалоидСкопје #ЗдравјетоПредСѐ

        ...

        Visit us
        Денеска ѝ се придружуваме на глобалната заедница во одбележувањето на Светскиот ден на здравјето. „Алкалоид“ како компанија со децении наназад е посветена на унапредување на здравјето и на благосостојбата на луѓето – од развој на иновативни лекови и додатоци во исхраната до спроведување иницијативи кои придонесуваат секој да живее со здрави животни навики секој ден. Заедно можеме да изградиме поздрава и посреќна иднина за сите. Да го чуваме здравјето бидејќи кога имаме здравје, имаме сè! Здравјето пред сè! #АлкалоидСкопје #ЗдравјетоПредСѐ

        ...

        Visit us

        Page specially developed for Health Care Professionals

        A specialized website that is targeted at health care professionals. Visit us and find interesting and useful content, enrich your knowledge, and find out how the information and tools offered can help you in your day-to-day care patients.