11 мар. 2022 г.

Еден работен ден во Алкалоид - Елена Балсикевска


Интервју со Елена Балсикевска„’Алкалоид’ Скопје е компанија која нуди голем избор за развој. Уживам во секојдневната работа во Институтот за истражување и развој, кој ми овозможува динамична работа во најсовремени услови, со врвни колеги професионалци. ‘Алкалоид’ е компанија која ми овозможува да ја остварувам својата страст кон истражувањето нови препарати и заедно со компанијата да напредувам.

Еден работен ден во лабораториите на Институтот за истражување и развој вклучува изведување секојдневни анализи, со модерна и со најсовремена апаратура. Обуките, секојдневното пренесување знаење од колегите и давањето поддршка се мотивот да продолжам понатаму кон скалилата на успехот“, - Елена Балсикевска.

Бидете и вие дел од тимот на „Алкалоид“ и започнете ја својата Алкариера веднаш!

Испратeте ја својата апликација на [email protected]

#Алкариера

#ЗдравјетоПредСè

#АлкалоидСкопје