11 мар. 2022 г.

Еден работен ден во Алкалоид

Интервју со Емилија Конеска

„Мојот работен ден во Интелектуална сопственост подразбира пребарување низ европските и низ националните патентни бази за различни држави. Секојдневното стекнување нови знаења за нив, преку истражувачките активности, е мојот најголем предизвик.

Довербата и соработката се клучни за успех во мојата област на работа; транспарентната, навремена и ефикасна соработка со тимот секогаш ни овозможува да ги изнесеме очекуваните резултати со бараниот квалитет и ниво на точност.

Доколку сте темелни, аналитични во работата и со желба за постојано читање, оваа работна средина е идеална за вас“,

- Емилија Конеска.

Бидете и вие дел од тимот на „Алкалоид“ и започнете ја својата Алкариера веднаш!

Испратeте ја својата апликација на career@alkaloid.com.mk

#АлкалоидСкопје

#Алкариера

#ЗдравјетоПредСè