Becutan пудра за деца

Го апсорбира вишокот влага и ја штити кожата од воспаленија. Активните додатоци го смируваат црвенилото и воедно ја негуваат нежната детска кожа, особено на вратот и на препоните.

  • Производот е клинички и дерматолошки тестиран.

  • Развиен е во соработка со дерматолози и со педијатри.

  • Се препорачува и за возрасни со сува или со воспалена кожа.

100G / 200G

Becutan пудра за деца

Слични производи