Becutan омекнувач за алишта

Благата формулација на новиот омекнувач за алишта Becutan, збогатена со екстракт од алое вера, ги облагородува ткаенините подарувајќи им нежно чувство на свежина и на мекост.

Екстрактот од алое вера го прави производот погоден и за лица со чувствителна кожа. Производот е дерматолошки тестиран.

Оваа избалансирана формула може да се користи на температура од 30 °C до 90°C, за машинско и за рачно перење, според наведениот начин на дозирање.

1L / 2L

Becutan омекнувач за алишта

Слични производи