Becutan пена за миење рачиња и лице

Пената за миење рачиња и лице Becutan е исклучително блага формулација на течен сапун, спакуван во посебен тип амбалажа, кој овозможува создавање креместа пена при секое истиснување на содржината. На овој начин секојдневната рутина на миење раце и лице ќе стане забавна навика за дечињата и сето тоа придружено од препознатливиот мирис на Becutan.

Пената нежно ги отстранува нечистотиите од рацете и од лицето, а активните компоненти дополнително ја штитат и ја негуваат чувствителната детска кожа. Формулацијата не ги надразнува очите, а благите состојки ја заштитуваат кожата од сушење.

  • Не содржи алкохол.

  • Не содржи бои.

  • Не содржи парабени.

  • Дерматолошки тестиран.

  • Кремот е pH-неутрален за детската кожа.

Поефикасна при отстранувањето на нечистотиите

Она што најдобро ги отстранува нечистотиите од кожата е, всушност, пената, а децата честопати знаат да бидат нетрпеливи и да се измијат пред таа да биде создадена. Посебниот механизам на пумпичката кај течниот сапун Becutan ја создава пената уште со самото истиснување од шишенцето и на тој начин обезбедува поголем ефект при отстранувањето на нечистотиите од детската кожа.

Производот е достапен во редовно пакување од 250 ml со пумпичка и во пакување за повторно полнење соодветно за истата пумпичка.

250ML

Becutan пена за миење рачиња и лице

Слични производи