Becutan масло со лаванда

Следејќи го трендот на примена на состојки чие потекло е од природата, во комбинација со традицијата базирана врз фармацевтското знаење и искуство, во портфолиото на Becutan е развиена нова формулација – Becutan масло со лаванда – наменето за нега и за заштита на бебешката и детска кожа.

Збогатено со природно масло од лаванда по потекло од хрватскиот остров Хвар – традиционално познат како извор на едно од најквалитетните масла од лаванда – новото масло Becutan не содржи парфеми, а неговиот благопријатен смирувачки мирис е резултат единствено на внимателно одбраната комбинација од ароматични компоненти.

Употребата на маслото Becutan со лаванда при блага масажа по вечерното капење ќе придонесе за уште помирен сон на најмалите, чија кожа ќе ги задржи мекоста и нежниот мирис со смирувачко дејство и во текот на спиењето.

Новото масло Becutan е одличен избор и при масажи за опуштање кај возрасните, како еден од сè попопуларните начини за ослободување од секојдневниот замор и стрес.

Не содржи парабени, алкохол, бои и мириси.

200ML

Becutan масло со лаванда

Слични производи