Black Up Масло за сончање СПФ 50

Содржи комбинација на УВА- и УВБ-филтри и на витамин Е. Маслото за сончање со СПФ 50 овозможува висока заштита на кожата во текот на сончањето.

Во комплексната формула е применета комбинацијата на хемиски филтри УВА + УВБ + УВА/Б, меѓу кои и најефикасниот достапен хемиски филтер со широк спектар дејства, според европската легислатива.

Маслото содржи витамин Е и состојки што обезбедуваат целосна нега и пријатно кадифесто чувство на кожата при допир.

  • Дерматолошки тестиран.

  • Наменет е за сите типови кожа.

  • Брзо се апсорбира и не ја мрси кожата и облеката.

  • Водоотпорен.

Начин на употреба: се нанесува повеќепати во текот на сончањето.

150ML

Black Up Масло за сончање СПФ 50

Слични производи