Medical влажна тоалетна хартија

Влажната тоалетна хартија Medical ефикасно ги отстранува нечистотиите од интимните делови на телото. Екстрактот од невен и Д-пантенол имаат смирувачко дејство, па производот се препорачува и за лична хигиена кај лица со чувствителна кожа. Ги одржува чувствителните делови од телото чисти и освежени. Пријатниот мирис го надополнува чувството на свежина. Влажната тоалетна хартија Medical е биоразградлива, растворлива во вода и не предизвикува запушување во WC школката, при што се распаѓа и уништува по природен пат. При една употреба може да се фрлат најмногу 3 парчиња влажна тоалетна хартија.

  • Дерматолошки тестирана

  • Без алкохол

  • Без парабени

50PCS

Medical влажна тоалетна хартија