Black Up Mасло за сончање СПФ 6

Вградените филтри овозможуваат ниска заштита (СПФ 6) од штетното дејство на УВА- и на УВБ-зраците, а неговите дополнителни состојки, како на пример каротенското масло, ѝ ја овозможуваат потребната нега на кожата во текот на сончањето.

Содржи масло од морков, кое е богато со β-каротен, со витамини А и Е и со провитамин А.

Витаминот А овозможува подобрена регенерација на кожата и подобрена хидратација, што е особено важно при сончањето.

Бета-каротенот како пигмент го олеснува добивањето на бронзениот тен.

  • Бета-каротенот како пигмент го олеснува добивањето на бронзениот тен.

  • Дерматолошки тестиран.

  • Наменет е за сите типови кожа, но се препорачува за лица со потемен тен, чија кожа не е лесно подложна на изгореници.

  • Водоотпорен.

Начин на употреба: Маслото се нанесува повеќепати во текот на сончањето.

150ML

Black Up Mасло за сончање СПФ 6

Слични производи