Becutan пенливо средство за капење со камилица

Благо средство наменето за нега и за заштита на нежната бебешка кожа уште со првото капење.

Неговата pH-вредност е приспособена кон вредноста на здравата кожа.

Содржи глицерил олеат – природна состојка на заштитната обвивка со која новороденчињата доаѓаат на свет – поради што пенливото средство Becutan со камилица придонесува во одржувањето на природната заштитна функција на кожата.

Комбинацијата на висококвалитетни активни материи од природно потекло ја спречуваат опасноста од сушење на кожата дури и при често капење. Камилицата спречува појава на иритација и ја смирува кожата, Дe-пантенолот ја регулира влажноста и заедно со екстрактот од пченични ‘ркулци ја прави кожата нежна, мека и еластична.

  • Не предизвикува солзење.

  • Не содржи сапун.

  • Не содржи алкохол.

  • Производот е клинички и дерматолошки тестиран и развиен во соработка со дерматолози и со педијатри.

  • Се препорачува за нега на чувствителна кожа кај сите возрасти.

200ML

Becutan пенливо средство за капење со камилица

Слични производи