Becutan пенливо средство за капење

Пенливото средство за капење Becutan е благо средство наменето за нега на нежната детска кожа. Поради своите хипоалергенски својства, се препорачува за употреба уште од раѓање. Темелно ја чисти и ја негува кожата, не иритира и не предизвикува солзење. Благодарение на посебните хидратантни состојки, дури и при често капење не ја суши чувствителната бебешка кожа.

• Производот е клинички и дерматолошки тестиран и развиен во соработка со дерматолози и со педијатри.

• Не содржи сапун.

• Не содржи алкохол.

• Има приспособена pH-вредност.

• Се препорачува за нега на чувствителна кожа кај сите возрасти.

200 ML / 400ML

Becutan пенливо средство за капење

Слични производи